YENI SAKRAN MAHALLESI SAKINLERI DOGALGAZLA BULUSTU

YENI SAKRAN MAHALLESI SAKINLERI DOGALGAZLA BULUSTU

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
YENI SAKRAN MAHALLESI SAKINLERI DOGALGAZLA BULUSTU

Aliaga Belediyesi ile Izmir Dogalgaz Genel Müdürlügü öncülügünde baslatilan yatirim programi kapsaminda Yeni Sakran Mahallesi sakinleri dogalgazla bulustu.

Izmir Dogalgaz, altyapi çalismalarini baslattigi Aliaga Yeni Sakran Mahallesi’ne Aralik ayi itibariyle gerçeklestirdigi gerekli test çalismalarinin ardindan dogalgaz arzini saglamaya basladi.

BIN 270 HANE DOGALGAZ ILE BULUSTURULDU

Yeni Sakran’da Temmuz ayinda baslatilan altyapi çalismalari kapsaminda bu güne kadar 10 kilometre ana hat ve 2,3 kilometre servis hatti dösenerek, bin 270 adet hane dogalgaz ile bulusturuldu. Abonelik basvurularinin günden güne arttigi yatirim programinda, ilk kez nüfus oranina bakilmaksizin genisleme alani kapsamina dâhil edilen Haciömerli Mahallesi’nde altyapi çalismalari basladi.

PROJENIN BIR SONRAKI AYAGI: ÖRNEKKENT MAHALLESI

Baskan Serkan Acar’in yogun mesaileri neticesinde yatirim programina alinan Yeni Sakran ve Haciömerli mahallelerinde devam eden çalismalarin tamamlanmasinin ardindan Izmir Dogalgaz’in bir sonraki projesi Örnekkent Mahallesinde gerçeklesecek.

GAZ VERILEN SOKAKLARIN TAKIBI WEB SITESINDEN YAPILACAK

Izmir Dogalgaz Genel Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada bölge sakinlerinin Izmir Dogalgaz ile müsteri sözlesmesini yaparak dogalgazi kullanabilecekleri ifade edildi.  Vatandaslarin gaz verilen sokaklarin takibini www.izmirgaz.com.tr adresinden yapabilecegi belirtildi.

ABONELIK IÇIN ISTENEN BELGELER

Dogalgaza; isinma, sicak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabiliyor. Tüm abonelik ve sözlesme islemleri Izmir genelinde bulunan 14 adet abone merkezinden yapilabiliyor. Vatandaslar www.izmirgaz.com.tr ziyaret ederek çalismalarla ilgili detayli bilgi alabilecekleri gibi 0850 222 3335 numarali çagri merkezinden de ön basvurularini gerçeklestirecekler. Müsteri sözlesmesi asamasinda istenen belgeler ise su sekilde: Kiraci ise kira kontrati veya ikametgâh belgesi, nüfus cüzdani fotokopisi, abone numarasi. Sözlesme yapacak kisi tapu sahibi ise sadece abone numarasi ile islemlerini yapabilecek.  Abonelik basvurularini gerçeklestirmek isteyen vatandaslar sözlesme bedellerini www.izmirgaz.com.tr ögrenebilecek.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °