YENI SAKRAN'DA DOGALGAZ IÇIN GERI SAYIM BASLADI

YENI SAKRAN

YENI SAKRAN'DA DOGALGAZ IÇIN GERI SAYIM BASLADI

Izmir bölgesinde dogalgazin dagitimi ve mahalli gaz boru hatti sebekesi ile nakli faaliyetlerini yapmaya yetkili Izmir Gaz Genel Müdürlügü tarafindan Yeni Sakran Mahallesinde temmuz ayinda baslatilan çalismalarda sona gelindi.

TEST ÇALISMALARI BASARIYLA TAMAMLANDI

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’in girisimleriyle çözüme kavusan Yeni Sakran Mahallesi’nin dogalgaz sorunu çalismalarin tamamlanmasi ile birlikte sona eriyor. Dört ay süren hummali çalisma ile Yeni Sakran dogalgaz dagitim agi tamamlandi. Basari ile gerçeklesen test çalismalari sonucunda Yeni Sakran Mahallesi abonelerine gaz dagitimi basliyor.

HACIÖMERLI MAHALLESI DOGALGAZ ÇALISMASI BASLIYOR

Izmirgaz tarafindan ilk kez, nüfus oranina bakilmaksizin genisleme alani kapsaminda dâhil edilen Haciömerli Mahallesinin dogalgaz çalismalari gelecek hafta basliyor.

BIR MÜJDE DE ÖRNEKKENT’E

Baskan Serkan Acar’in yogun mesaileri neticesinde Yeni Sakran Mahallesi’nin çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Izmirgaz’in bir sonraki projesi Örnekkent Mahallesinde gerçeklesecek.

BOZULAN TÜM CADDE VE SOKAKLAR ONARILIYOR

Dogalgaz çalismalari nedeniyle kazilan ve deforme olan cadde ve yollar Aliaga Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan onariliyor. Devam eden dogalgaz çalismasi nedeniyle kazilacak tüm sokak ve caddeler çalisma programina dâhil edilecek.

BASVURU IÇIN

Vatandaslar http://www.izmirgaz.com.tr/ ziyaret ederek çalismalarla ilgili detayli bilgi alabilecek ve Izmirgaz Aliaga subesini Kazim Dirik, Atatürk Cd. No:105 adresinden ziyaret ederek basvurularini gerçeklestirecek. Vatandaslar 0850 222 3335 numarali çagri merkezinden de detayli bilgiye ulasabilirler.