Tarih: 24.02.2021 15:08

YILDIZ MI UFO MU?

Facebook Twitter Linked-in

Antalya'nin Manavgat, Abdurrahman Altintas isimli vatandas,  gece geç saatlerde gökyüzünün çok berrak olmasi dolayisiyla yildiz fotograflari çekmek istedi.Side Fotograf Kulübü Baskani Abdurrahman Altintas, makinesini ayarlamaya çalisirken; farkli bir objenin fotografini çekti.

TÜRK UZAY AJANSI VE NASA'YA GÖNDERDI

Çektigi görüntüleri bilgisayarina yükleyen Altintas, fotograflardan bir tanesinde huni biçiminde ilginç bir obje oldugunu fark etti. Belgesel fotograflari çektigi için gökyüzü fotografçiligi konusunda tecrübesiz olan Altintas, fotografi hem baskani oldugu Side Fotograf Kulübü üyelerine hem de astrofotografçilik konusunda çalisan arkadaslarina gönderdi. Arkadaslari fotograflarda isik patlamasi veya baska bir sey olmadigini belirterek, garip nesnenin ne olduguna karar veremedi. Altintas, fotografi mail yoluyla hem yeni kurulan Türk Uzay Ajansi'na hem de NASA'ya gönderdi.

'DOGAÜSTÜ VARLIK, UFO TARZI BIR VARLIK'

Altintas, gökyüzünde tarif edemedigim, dogaüstü varlik, UFO tarzi bir varlik oldugunu düsündügüm bir nesneyi çektigimi gördüm" diye konustu.

OTEL ÇALISANI DENIZ ÜZERINDE CISIM GÖRDÜ

Öte yandan Antalya'nin Serik ilçesinde geçen yil aralik ayinda, otel çalisani Ali Can, kiyidan açikta, deniz üzerinde havada duran bir cisim görmüs, ne oldugunu anlayamadigi cismin baskasi tarafindan da fark edildigini ve kisa sürede ortadan kayboldugunu söylemisti. Ali Can, "Ilk kez böyle bir seyle karsilastim. Heyecanlandim, biraz da korktum. UFO gibi seyler de aklima geldi" açiklamasinda bulunmustu. DHA





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —