Yunan Baskonsolos'tan Tugay'a dostluk ziyareti

Yunan Baskonsolos

Geçtigimiz Kasim ayinda göreve baslayan Yunanistan Izmir Baskonsolosu Despoina Balkiza, Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay'a nezaket ziyaretinde bulundu.

. Dostluk ve dayanisma mesajlari veren Baskan Tugay ile Balkiza, ilerleyen süreçte iki ülkeyi yakinlastirmaya yönelik projelere, ortak etkinlik ve çalismalara imza atmak istediklerini söyledi. 

Baskonsolos Despoina Balkiza, “Karsiyaka bizim için çok önemli, çok degerli. Yunanistan’da da Nea Cordelio adinda bir yer var. Ben Selanik kökenliyim ve Karsiyaka’yi çok seviyorum. Belediye Baskanimiz Cemil Tugay ile örnek bir is birligi gelistirecegimize ve iki ülke arasindaki dostlugu daha da güçlendirecegimize inaniyorum” dedi. 

“EL ELE VERECEGIZ”

Balkiza’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duydugunu belirten Karsiyaka Belediye Baskani Dr. Cemil Tugay da “Nazik ziyaret için Yunanistan Izmir Baskonsolosu Despoina Balkiza’ya tesekkür ediyor, görevinde basarilar diliyorum. Pandemi nedeniyle planladigimiz etkinlikleri gerçeklestirememenin üzüntüsünü yasiyoruz ancak önümüzdeki dönemde el ele verip güzel projelere imza atacagiz” diye konustu. Tugay ziyarette, hayata geçirdikleri kültür sanat faaliyetleri ile diger çalismalar hakkinda da bilgi verdi, Karsiyaka’nin potansiyelini anlatti.