ZOR ZAMANLARDA LÖSEV YANINIZDA!

ZOR ZAMANLARDA LÖSEV YANINIZDA!

Belki de hayatin en zor haberidir kanser oldugunuzu veya bir yakininizin hastaligini ögrenmek… Bilinmezlerle dolu bir yolculuga çikarken yol arkadasi arar kisiler… 22 yildir en zor zamanlarda halkimizin yaninda olan LÖSEV 'in, lösemi ve kanser tanisi

Lösemi ve diger kanser tanili çocuklar ile yetiskinlere maddi, manevi her türlü destek veren, ailelerin yaninda olan LÖSEV, hastalikla mücadelede ‘kimse yalniz degil’ diyor. Zor günleri birlik olarak asmak için tüm tani alanlari, büyük LÖSEV ailesine, dayanismaya davet ediyor.

Kanser tedavisi uzun ve zorlu bir süreç olsa da tedavi edilebilen bir hastalik. Hastaligin tedavisinde en önemli destek ise moral! Hastalar, hastalikla birlikte bedenlerindeki degisim ile mücadele ediyor. Bu süreçte psikolojik destek almalari süreci kolay atlatmalarini sagliyor. LÖSEV, nakdi ve ayni yardimlarin yani sira lösemi ve kanserle mücadele eden çocuk ve yetiskin hastalara manevi anlamda da destek oluyor. Sosyal ve psikolojik desteklerle her zaman kayitli hastalarinin yaninda olan LÖSEV, egitim konusunda da çocuklari ve ailelerini yalniz birakmiyor. Çocuklar, tedavileri esnasinda LÖSEV kolejinde egitimlerine devam edebiliyor. Tedavi burslari ve egitim burslarinin yani sira kuru gidadan kirmiz et ürünlerine, giyimden hijyen ürünlerinden kadar her konuda hasta ve ailelerinin yaninda oluyor. 

LÖSEV yetiskin kanser hastalarina da maddi manevi destek

Kuruldugu ilk yillarda lösemili çocuklarin yasadigi zorluklara karsi savasan LÖSEV,  son yillarda yetiskin, tüm kanser hastalarina da maddi -manevi desteklerini ulastiriyor. 22 yil önce lösemili çocuklarin tedaviye ulasmasindaki zorluklara karsi kurulan LÖSEV, bugün aldigi bagislarla lösemili çocuklarin yani sira tüm kanser hastalarinin yardimina kosuyor. Destek almak isteyenler, ofislerin bulundugu illerde (Ankara- Istanbul- Izmir- Bursa- Adana, Antalya, Kayseri, Eskisehir, Samsun) ofislere giderek, 0312 447 0660 numarali telefonu arayarak ya da tek tikla kolayca www.losev.org.tr adresinden basvuru yapabilirler.