Tarih: 08.10.2021 14:02

SOCAR'IN ALEVI PETKIM VE STAR'DA

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye, operasyonel ve kültürel entegrasyon sürecinin tamamlanmasiyla grup sirketlerinde baslattigi logo revizyonuna devam ediyor.

 

SOCAR’in kaynaktan hayata kesintisiz ve güvenli enerji üretimini simgeleyen alev amblemi, SOCAR Türkiye istiraklerinden Bursagaz ve Kayserigaz’in ardindan Petkim ve STAR Rafineri logolarinda da yerini aldi.  SOCAR’in, “Tek SOCAR, Tek Alev” yaklasimiyla sürdürdügü marka mimarisi çalismalari kapsaminda grup sirketlerinden Petkim ve STAR Rafineri logolarinda da artik SOCAR logosunun alevi kullanilacak.

 

“SOCAR ALEVI, GÜÇLÜ SINERJIMIZIN IFADESI OLARAK MARKA MIMARIMIZDE YERINI ALIYOR”


SOCAR Türkiye Iletisim ve Kamu Iliskileri Baskani Mikayil Yusifov,
gerçeklestirilen logo degisiklikleri konusunda su açiklamayi yapti: “SOCAR Türkiye olarak rafineri, petrokimya, dogal gaz, enerji servis hizmetleri, lojistik ve telekomünikasyon alanlarindaki yatirimlarimizla Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingiyiz. Verimli, sürdürülebilir ve daha rekabetçi bir üretim için farkli is kollarinda faaliyet gösteren grup sirketlerimiz arasindaki entegrasyonu basariyla tamamladik. “Tek SOCAR, Tek Alev” projeksiyonumuz da, olusturdugumuz entegre yapimizin kurumsal iletisimdeki ifadesini basariyla yansitan bir yaklasim oldu. SOCAR’in alevini marka mimarimizin odagina aldigimiz logo yenileme çalismalarimizi, sirket olarak sahip oldugumuz güçlü sinerjiyi tüm istiraklerimizde vurgulayabilmek açisindan önemsiyoruz. Bu güçlü dönüsümün ve birlikteligin yeni logoda da hissedilmesi amacimiz dogrultusunda, SOCAR’in kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayisini temsil eden SOCAR alevi, bundan sonra grup sirketlerimiz Petkim ve STAR Rafineri’de de parlayarak kurumsal degerlerimizi daha güçlü ifade edecek."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —